TASCA DILLUNS 4 DE MAIG

BON DIA AMORESSSSS!!!!
COM ESTAU?? 
PASSARÉ LLISTA....ESTAU TOTS I TOTES 👀???...SIII!!! 👍

PER COMENÇAR LA SETMANA HE TRIAT UNA CANÇÓ PER ESPAVILAR-NOS TOTS I TOTES I PODER COMENÇAR LA SETMANA AMB ENERGIA.
💡ALGUNES INFORMACIONS💡:
  • 📣👉RECORDAU👈📣. AVUI DILLUNS TENIM LA VIDEOLLAMADA "MEET" SETMANAL. HO FAREM AMB ELS GRUPS DE DESDOBLAMENT: A LES 10:30 EL GRUP GROC I A LES 12:30 EL GRUP BLAU. A PARTIR DE LES 10:00 REBRAN MAIL ELS PARES/MARES DEL GRUP GROC (PERÒ NO HEU D'ENTRAR FINS A LES 10:30) I A PARTIR DE LES 12:00, REBRAN MAIL ELS PARES/MARES DEL GRUP BLAU( PERÒ NO HEU D'ENTRAR FINS A LES 12:30); JA TENC GANES DE XERRAR AMB VOLTROS.
  • 📷L'ENTRADA AMB FOTOS D'AHIR📷. AHIR DIUMENGE VAIG FER UNA ENTRADA AMB LES FOTOS I VIDEOS QUE M'HEU ENVIAT LA SETMANA PASSADA TENIU L'ENLLAÇ AQUÍ;
  • 👀RESPOSTA I GUANYADORS DE L'ENIGMA DE LA SETMANA.  TENIU L'ENLLAÇ AQUÍ;


ENS POSAM EN MARXA:

TASCA 0: QUIN DIA ÉS AVUI?
MIRAM UN CALENDARI I PENSAM QUIN DIA DE LA SETMANA ÉS AVUI, QUIN NÚMERO, QUIN MES I QUI ANY.
POSAU LA DATA LLARGA I LA DATA CURTA A LA VOSTRA PISSARRTA O A UN FULL.
COMENÇAM UN MES NOU, EL MES DE MAIG, I TAMBÉ UNA DITA NOVA. LA PRACTICAREM A L'ASSEMBLEA D'AVUI PERÒ VOS LA DEIX PER QUÈ LA POGUEU PRACTICAR A CASA. (AVUI NO L'HEU DE COPIAR, LA COPIAREM UN ALTRE DIA).


TASCA 1: FORMULARI COMPRENSIÓ CALENDARI D'ABRIL
DIJOUS ALGUNS NINS I NINES ME VAREN ENVIAR EL CALENDARI DEL MES D'ABRIL, TOTS HO VAREU FER MOLT BÉ. AQUEST MES HE TRIAT EL DE N'HECTOR PER FER LA COMPRENSIÓ (EL MES QUE VE, TRIARÉ UN ALTRE).

PER PODER FER EL FORMULARI CLICAU AQUÍ

TASCA 2: FEIM ANGLÈS
AVUI ENS TOCA FER UNA MICA D'ANGLÈS, NA IRENE VOS HA POSAT LA FEINA PER FER AVUI. PENSAU A ENVIAR-LI LES FEINES AL SEU MAIL. irenebibiloni@ceipmiquelduranisaurina.com
PER ENTRAR CLICAU AQUÍ

TASCA 3: SUMES EN ARBRE
FEIS AQUESTES TRES SUMES AMB ARBRE PER PRACTICAR.

37+21=           42+15=           26+51=


👉VOS DEIX LA LECTURA DE LA LLETRA F PERQUÈ POGUEU PRACTICAR AL LLARG DE LA SETMANA. RECORDAU QUE HEM DE LLEGIR UNA MICA CADA DIA. AQUESTA LECTURA ÉS ESPECIAL,ESTÀ FETA AMB LES PARAULES QUE ENS VAREU DONAR VOSALTRES. ESPER VOS AGRADI.FINS AQUÍ LES FEINES PER AVUI.
ESPER ELS VOSTRES MAILS I LES VOSTRES FOTOS.
ENS VEIM D'AQUÍ UNA ESTONA.

Comentaris