dissabte, 29 de gener de 2022

SETMANA DEL 17 AL 28 DE GENER

HOLA FAMÍLIES, VOS PAS TOT EL QUE HEM ANAT FENT AL LLARG D'AQUESTES DUES SETMANES:

-HEM CELEBRAT SANT ANTONI.

 

-A RACONS DE LLENGÜES CONTINUAM TREBALLANT LA LECTURA I L'ESCRIPTURA, CADA VEGADA ELS RACONS SÓN MÉS COMPLICATS, PERÒ HO FEM MOLT BÉ.


- A MATEMÀTIQUES AQUESTES SETMANES HEM REPASSAT LA FAMÍLIA DEL 10 I HEM FET TALLERS DE SUMES I RESTES.


- HEM VISITAT L'EXPOSICIÓ DE FUSIOART, HEM POGUT VEURE ELS PROJECTES REALITZATS PELS NINS I LES NINES MÉS GRANS DE L'ESCOLA.

- A FUSIOART HEM DEDICAT UNA SETMANA A CANTAR, BALLAR I TREBALLAR LES QUALITATS DELS SONS (FORT, FLUIX, GREU, AGUT, RÀPID I LENT)I LA SEGONA SETMANA HEM TREBALLAT LA PAU.
- LES MALETES VIATGERES AQUESTES SETMANES HAN VIATJAT...-AQUESTA SETMANA HA FET LA CAPSA QUI SOM JO NA DANIELA I HO HA FET MOLT BÉ.


- A CASTELLÀ, AQUESTES SETMANES N'ADELINA NO HA POGUT VENIR A CLASSE PERQUÈ HA DONAT POSITIU EN COVID, PERÒ ENS HA DONAT FEINA PER FER A NA MAITE. HEM TREBALLAT ELS DIES DE LA SETMANA QUE MOLTS HO SABEM EN CATALÀ PERÒ ENS HA COSTAT UNA MICA APRENDRE EN CASTELLÀ. VOS DEIX LES CANÇONS QUE HAN APRÈS I QUE ELS HA ENCANTAT.


DIU N'ADELINA QUE AQUESTA SETMANA VENDRÀ A L'ESCOLA I QUE VOL SABER SI JA ELS SABEU MOLT BÉ. PER TANT PRACTICAU MOLT AQUESTS DIES.

FINS AQUÍ TOT EL QUE VOS VOLIA ENSENYAR. LA SETMANA QUE VE MÉS I MILLOR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AQUEST DIVENDRES HEM CELEBRAT ELS ANIVERSARIS DELS NOSTRES CONFITS  RAÚL, MARTINA I OLIVER. MOLTES FELICITATS !!